viernes, 14 de octubre de 2016

CONVIVÈNCIES 2016

Els alumnes de sisè hem gaudit de les Convivències "uns dies especials amb un amic especial". L'eix central de totes les activitats era conviure amb la resta de companys i aprofundir en el coneixement de la figura de Jesús.

Vam iniciar la sortida el dijous i, com a gran novetat, ens dirigírem a l'estació de Sants i vam fer el trajecte fins a Llinars del Vallès en tren!!

Després, caminant fins a la casa de colònies, vam poder xerrar una estona amb els companys de manera distesa. Va ser molt divertit.

A partir d'aquí, un seguit d'activitats engrescadores ens van donar l'oportunitat de reflexionar i aportar el nostre gra de sorra per mirar d'entendre què fem i com ens relacionem entre nosaltres... Tot amb l'exemple de la figura de Jesús i de persones que el van prendre com a mirall.

La possibilitat d'aturar-nos i pensar en nosaltres mateixos i els nostres somnis ens va agradar molt ja que ens va resultar interessantíssim i molt útil.

Un cop hem acabat, podem dir que ho hem passat molt bé, que hem conegut millor als nostres companys, mestres i a nosaltres mateixos i que tenim l'exemple de la vida de Jesús per continuar endavant cada dia.

No hay comentarios:

Publicar un comentario