viernes, 12 de mayo de 2017

Orientació per Barcelona

Després d'haver fet el tema d'orientació espacial i utilització de plànols i mapes dins de l'àrea de matemàtiques, estem posant en pràctica els coneixements que hem adquirit de la manera més competencial que hi ha: servint-nos dels continguts per donar resposta a les necessitats que la realitat ens presenta al davant.

Amb aquesta finalitat, tots els alumnes de sisè faran una activitat que consisteix en complir amb uns objectius marcats i arribar a tots ells planificant les rutes més efectives i de la manera òptima per tal que sigui eficient.

De moment està sent tot un èxit ja que estem aprenent molt tot gaudint amb els companys i mestres que ens acompanyen a aquesta autèntica aventura on els alumnes som els veritables protagonistes de la pràctica que ens proposen fer.

A les setmanes següents continuaran la resta dels nostres companys duent a terme aquesta activitat que serveix per veure si estem preparats per, sabent que hem d'anar a un lloc determinat, arribar de la manera més eficaç possible servint-nos dels plànols i mapes per fer-ho possible.

Som-hi!














1 comentario: