viernes, 26 de octubre de 2018

Visita a les ruïnes d'Empúries

Aquest curs ha començat amb molta intensitat i, ara que estem estudiant la civilització clàssica de Grècia, hem aprofitat per fer una sortida a Sant Martí d'Empúries on hem gaudit d'una antiga colònia grega.
Tot i que a Sant Martí d'Empúries també van viure els ibers, els fenicis i els romans; és per tots coneguda la gran influència dels grecs en la meravellosa història d'aquest fantàstic paratge.
Els alumnes de sisè hem estat voltant per l'antiga polis d'Emporion i ens han explicat amb claredat la forma de vida a la colònia grega a més de curiositats de l'època. Hem passejat pels seus carrers, hem imaginat les seves cases i hem vist on pregaven o feien reunions de treball professional.

La sortida ha estat molt divertida.

A més de voltar per Emporion, hem realitzat un taller d'arqueologia que ens ha donat la possibilitat d'aprendre de manera pràctica a tractar les restes que troben els arqueòlegs, a posar-les nom i a mirar de trobar el seu context històric. Ho hem passat d'allò més bé!

Per finalitzar, hem dinat amb vistes a la Mediterrània en companyia de la resta d'alumnes del curs per completar una sortida molt entretinguda.

Ja estem esperant a la següent!



























No hay comentarios:

Publicar un comentario