jueves, 10 de noviembre de 2016

Sortida al Montseny (9 de novembre de 2016)

El dia 9 de novembre, els alumnes de sisè hem gaudit d'una sortida al parc natural del Montseny per poder viure de primera ma quin tipus de paisatge i vegetació podem trobar a un espai inigualable i tan a prop de Barcelona.


El viatge ens va servir per posar-nos al dia amb els nostres amics a l'autocar xerrant de tot plegat, la part final va ser molt rica ja que vam veure ramats d'ovelles amb pastors que ens van sobtar molt per l'ordre amb què es desplaçaven.
Un cop a can Casades, vam esmorzar per agafar forces abans de la passejada que ens esperava a continuació.





Per començar, teníem un full d'observació per grups que ens servia per identificar la vegetació característica de la zona del Montseny. Anàvem amb el nostre grup de treball fixant-nos en tot el que ens envoltava mirant de trobar els arbres i fulles que teníem al full grupal, tot completant les creus a les graelles corresponents.


La sortida ens va servir per gaudir del Montseny en una estació única i especial a aquestes contrades: la tardor. Quan caminàvem, s'enfonsaven les cames entre la multitud de fulles que han caigut dels arbres i que fan autèntics mars  que van provocar situacions molt divertides amb què vam gaudir molt amb els nostres companys.

Al llarg del matí vam tenir la possibilitat de gaudir de les fagedes que trobàrem pel camí, de les alzines, dels grèvols, roures, del gla, ... Ens va impactar molt la gran varietat de flora que hi ha al Montseny i vam aprendre vivencialment veient i tocant aquesta gran diversitat que teníem al nostre abast.


 

En arribar al turó de Morou, teníem al davant nostre unes vistes impressionants que ens van cridar molt l'atenció. El cel clar i una temperatura perfecta ens van permetre passar una bona estona a aquest paratge ideal.

Vam descobrir uns indrets únics que cridaven la nostra atenció i vam poder ficar-nos a dins de cabanes fetes amb pals que hi havia pel bosc. Quanta curiositat per saber per què estaven aquí i qui les havia fet!!

Ja podem dir que ho hem passat genial aquest dia, poder anar de sortida un dia tan fantàstic envoltats de natura apassionant, amb els amics de l'escola i els mestres, descobrint per mitjà de l'observació els trets característics que es troben al Montseny i tot amb un somriure ben gran. És un plaer passar un dia així amb grans persones.






No hay comentarios:

Publicar un comentario