viernes, 18 de noviembre de 2016

Visita al Liceu.

Aquest matí hem tingut la gran sort de visitar el  gran teatre del Liceu on hem gaudit d'una òpera que ens ha agradat molt. L'obra "El superbarber de Sevilla" ha estat una demostració de talent que ha aconseguit fer-nos gaudir a tots els que hem anat a veure la representació.



Hem sortit de l'escola i hem anat fins a la Plaça de Catalunya on hem esmorzat tots plegats, després hem baixat caminant per la Rambla fins apropar-nos al gran teatre del Liceu.



Un cop allà, ens han acompanyat fins a l'espai que havíem d'ocupar per veure l'òpera. El Liceu és molt gran i hem arribat a la nostra llotja des d'on hem pogut gaudir de l'obra tot buscant el seient més adient.



Quan era a punt de començar, ens han avisat per megafonia que havíem de fer silenci perquè tot estava a punt. Quins nervis! S'han tancat les portes i s'ha quedat el Liceu a les fosques tret de l'escenari.







Després, ha estat un gran espectacle i, en sortir, hem fet una foto de grup amb els companys de sisè amb qui hem compartit d'aquest dia tan especial.




No hay comentarios:

Publicar un comentario